Baby Bronia vine in intampinarea ta printr-o procedura simpla si rapida de comanda fara necesitatea realizarii unui cont!

MODALITATI DE CUMPARARE

Site-ul Baby Bronia este in acest moment un site de comenzi prin intermediul caruia se elimina orice risc de frauda prin intermediul internetului cauzat uneori de platile electronice. Va punem la dispozitie doua modalitati simple si efeciente de comanda!

1. COMANDA ONLINE

Alegeti produsele care va intereseaza de pe site. In urma alegerii produsului/lor, adauga numarul de bucati dorite si apasati pe butonul ADAUGA IN COS. Comanda se va duce in Cosul de Comenzi unde veti vedea TOTALUL acesteia. Dupa ce ati terminat de adaugat produse puteti sa confirmati comanda apasand tasta CONFIRMA. Dupa acest pas vi se va deschide formularul care trebuie completat pentru confirmarea comenzii. In urma trimiterii formularului, un reprezentant vanzari va va confirma primirea comenzii prin e-mail sau telefonic si va va oferi si informatii cu privire la livrarea ei. Termenul de livrare a unei comenzi variaza intre 1 zi si maxim 14 zile (in cazul in care un produs nu este disponibil la data plasarii comenzii).Daca doriti sa anulati comanda efectuata dupa plasarea acesteia, sunteti rugati sa trimiteti un e-mail la shop@babybronia.ro sau sa ne sunati la unul din numerele de telefon afisate pe site in maxim 24 de ore de la plasarea acesteia.

2. COMANDA TELEFONICA

Puteti efectua o comanda si telefonic sunand la unul din numerele de telefon 0754 37 2000 (Orange) si un operator vanzari Baby Bronia va prelua comanda si detaliile necesare pentru livrare.

Programul de lucru si de preluare telefonica a comenzilor este de Luni pana Vineri, intre orele 10:00-18:00.

In afara acestor ore va rugam sa folositi varianta de comanda online sau sa reveniti.

UNDE PUTEM VEDEA PRODUSELE?

 

1. IN MAGAZINELE DISTRIBUITORILOR NOSTRI DIN BUCURESTI SI DIN TARA!

In acest moment produsele Baby Bronia pot fi vazute in cadrul Showroom-ului Accesorii Evenimente situat str. Levantica nr 45 (zona Blv.Decebal), sector 3 din Bucuresti, de Luni pana Vineri intre orele 10:00 - 18:30 si Sambata de la 10:00 - 16:00.

In curand si in alte magazine din Bucuresti si din tara!

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

MODALITATI DE LIVRARE

Pentru toate comenziile livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid conform termenilor si tarifelor speciale oferite de firma noastra clientilor nostri!

Taxa de livrare in Bucuresti

13 lei + TVA /primul kg si 0.8 lei + TVA/kg suplimentar

Taxa de livrare in tara

15 lei + TVA /primul kg si 0.8 lei + TVA/kg suplimentar

Ex.Modalitate de Calcul: Colet 4 kg = (0.8 lei x 3 kg suplimentare) + 15 lei /primul kg = 17.40 lei + TVA (24%)= 21.57 lei

In urma confirmarii fiecarei comenzi un operator vanzari va va comunica si taxele de transport.

Pentru livrarile in arii ale tarii care nu se afla in acoperirea curierului, se va face o evaluare a taxelor de transport in prealabil.

Produsele noastre sunt expediate in cutii speciale si sunt ambalate cu grija pentru a le proteja impotriva socurilor din timpul transportului!

Pentru livrarea prin 'Curier rapid' durata expedierii este de 24 de ore, cu livrarea comezii la adresa indicata de dumneavoastra.

MODALITATI DE PLATA

1. Plata ramburs - Daca alegeti plata ramburs, costurile totale (produsele cumparate plus costul transportului) se achita reprezentantului companiei de curierat rapid care face livrarea marfii, in momentul in care marfa este livrata.

2. Transfer bancar - Plata prin transfer bancar se efectueaza conform facturii primite prin e-mail sau fax. Plata se va face inainte de sosirea comenzii. La primirea dovezii platii (copie dupa OP trimisa prin fax sau e-mail), noi vom proceda la trimiterea comenzii dvs. cf dispozitiilor de livrare.

3. Cash si Card– In magazine.

RETURNAREA PRODUSELOR

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati sau sa ne scrieti un e-mail la adresa shop@babybronia.ro pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

Returnarea este posibila in urmatoarele conditii:

  • Returnarea trebuie notificata in scris prin email sau telefonic in maxim 48h de la primirea produselor.
  • Produsul nu prezinta urme de utilizare
  • Produsul este returnat in starea originala si cu ambalajul original fara urme de deterioare a ambalajului sau produsului.

Cheltuielile de returnare a marfii vor fi suportate de catre client. Rugam clientul sa ambaleze cu grija marfa astfel incat produsele sa fie bine protejate in timpul transportului. In caz contrar Baby Bronia va fi exonerat de orice responsabilitate.

Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin mandat postal sau ordin de plata de catre Baby Bronia.


Noutati

No new products at this time
Toate produsele noi

Cos Comenzi  

produse