TERMENI SI CONDITII


Conditii generale de vanzare

Pentru folosirea corespunzatoare a site-ului www.babybronia.ro este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii. Continutul informational al site-lui poate fi oricand modificat de echipa noastra fara o notificare prealabila. Conditiile aplicabile vor fi cele existene pe site in momentul confirmarii comenzii.

Obligatia de a furniza informatii corecte

Pentru accesarea site-ului in calitatea de simplu vizitator nu este necesara furnizarea niciunei informatii personale. Pentru utilizarea site-lui in scopul cumpararii de produse, chiar daca nu este necesara crearea unui cont personal, este obligatorie furnizarea de informatii corecte si complete, care sa permita procesarea comenzii. Informatiile se completeaza prin email sau telefonic. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre un utilizator, ne rezervam dreptul de a bloca accesul la utilizarea serviciilor site-lui, pe perioada determinata sau nedeterminata si fara o notificare prealabila.

Copyright

Site-ul www.babybronia.ro este un proiect apartinand in totalitate SC Best Impex SRL. Este interzisa reproducerea totala sau partiala a informatiilor de pe site si din baza de date, precum si preluarea pozelor, fara autorizarea in prealabil a SC Best Impex SRL.

Confidentialitatea Informatiilor

Informatiile oferite de clienti in procesul de comanda pe site-ul www.babybronia.ro au caracter strict confidential.

Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si babybronia.ro va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.


Noutati

No new products at this time
Toate produsele noi

Cos Comenzi  

produse